Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2009 14:31 - Как да намерим добра оферта за кола под наем
Автор: carrental Категория: Туризъм   
Прочетен: 1374 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.09.2009 14:37


В днешно време има пренасищане в нишата на rent a car услугите и никой не може да бъде сигурен, че е намерил най-добрата оферта за себе си или не е. Причина за това е факта, че винаги съществува вероятност да има и по-добра оферта. Естествено, голяма част от хората предпочитат да спестят времето, което ще прекарат в търсене и се спират на първата оферта, която видят.

Бързите промени в цените за car rental услугите обаче се дължи на факта, че фирмите се нуждаят от гъвкави тарифи, за да се справят с конкуренцията. Ето защо може да се разгледат факторите, на които трябва да се обърне внимание, тъй като са ключови при определяне на цената.

- Веднъж като сте избрали компания за автомобили под наем (вероятно трябва да е най-добрата на пазара според Вас) - винаги, когато имате нужда от кола под наем, наемайте от нея. Повечето компании дават бонуси и отстъпки на редовните си клиенти.

- Резервирайте по-рано! Ако знаете предварително датата на която ще Ви трябва кола го направете предварително. Практиката на повечето car rental фирми е да правят отстъпки за по-ранни резервации.

- Повечето rent a car агенции дават промоционални оферти за взимане на коли под наем за по-голям срок. Хубаво е предварително да изчислите дните, за които ще наемате автомобила. По-този начин ще откриете къде имат най-добри промоционални оферти.

...следва продължение!



Тагове:   наем,   как,   оферта,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: carrental
Категория: Бизнес
Прочетен: 27246
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив