Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2009 23:56 - Преди да потеглиш с колата...
Автор: carrental Категория: Бизнес   
Прочетен: 1757 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.11.2009 08:31



След като се спрете на фирма за коли под наем и изберете модела автомобил трябва да му направити нужните проверки. Трябва да се уверите, че състоянието на колата е добро. Все пак с този автомобил ще пътувате както в града, така и извън него в страната. Като цяло трябва да се проверят двигателя, гумите, спирачките, предпазните колани, светлините и цялостното състояние на автомобила.

Също така огледайте колата за драскотини или други повреди (отвън и отвътре) и ако има такива то да бъдат описани в договора за отдаване под наем от rent a car фирмата. В противен случай ще се наложи да платите щетите, когато връщате колата за нещо, което не сте направили.

След като се уверите, че всичко е наред по колата е добре да направите пробна обиколка, за да бъдете напълно сигурен, че колата няма проблеми в ходовата част или други дефекти, които могат да бъдат усетени.

Оттук нататък остава да се насладите на приятното пътуване и да пазите колата повече от своя, за да се върнете невредими, както Вие - така и колата.



Тагове:   Sofia,   автомобил,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: carrental
Категория: Бизнес
Прочетен: 27247
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив